Wie zijn wij!

HIP&EIGEN NATUURLIJK!

Wij zijn Iduna en Kirstin, twee creatieve zussen. Sinds kort zijn wij samen gaan werken om originele en creatieve producten te maken wat nog niemand thuis heeft staan. Met deze visie zijn wij Hip&Eigen begonnen. Hip&Eigen vol met creatieve ideeën, uitgewerkt op onze hippe en eigen manier. Op de website kunt u zien dat wij met verschillende materialen werken. Wij werken met stof, fimoklei, hout enzovoort. Ook kunt u op onze website zien wat wij zowel maken. Wij vinden het een uitdaging en leuk om met mensen mee te denken en samen met hun wensen de mooiste en leukste producten te maken.

Ben je op zoek naar een leuk en uniek cadeau? Neem een kijkje op de website voor originele cadeaus voor een ander of voor u zelf. Zit er iets tussen maar wilt u het net even anders hebben? Neem contact op met het onderstaande email adres en samen komen wij tot een hip en eigen cadeau. 

Workshops

Wij vinden het leuk om onze creatieve ideeën en manieren te delen. Dit doen wij door het geven van workshops voor alle leeftijden. Kinderpartijtjes zijn ook geen probleem voor ons. Voor meer informatie over de workshops kijk bij workshop op de website of mail naar info@hipeneigen.nl.