Workshops & kinderpartijtjes

LEUKE HIP&EIGEN WORKSHOPS!

Bij Hip&Eigen kunt u ook terecht voor de leukste en creatieve workshops. Wij hebben zelf leuke workshops klaar voor alle leeftijden, maar eigen ideeën over een workshop of kinderpartijtje is altijd bespreekbaar. Samen kunnen wij in goed overleg op de leukste workshops komen!

Bij alle workshops wordt koffie, thee, fris en/of limonade verzorgd. De datum, tijd en locatie wordt in overleg afgesproken.

Heeft u zin in een creatieve avond of middag dan zit je bij Hip&Eigen helemaal goed. Wij vinden het leuk om de groepen met onze hulp maar toch ook met hun eigen inbreng, met een tevreden product naar huis te laten gaan. Hip&Eigen geven workshops voor kinderpartijtjes, babyshower, vrijgezellenfeesten, zussendag, vriendinnendag etc. Op onze eigen locatie willen wij groepen van minimaal 6 personen en maximaal 12 personen. Als uzelf met een locatie komt en daar kunnen meer dan 12 personen aan de slag, is geen enkel probleem voor ons.   

Wilt u meer informatie over wat er met Hip&Eigen workshops mogelijk is of wat de kosten zijn, vul dan het contact formulier in. Vindt u het makkelijker om een mailtje te sturen? Dat mag natuurlijk ook naar het E-mail adres info@hipeneigen.nl

 

DO SOMETHING CREATIVE EVER DAY.